Första doppet, någonsin!

Idag tog mamma och jag med oss Chilla och Demsi ut i hagen bakom huset. Och där rinner en å. Det blev första doppet någonsin för Chilla, hon bara hoppade i och gissa om hon blev förskräckt när hon hamnade i det kalla okända vattnet! Jag är inte säker, men jag tror att det var första gången som Demsi badade också, men för att få i honom fick jag kasta pinnar. Han är lite rädd för vatten verkar det som..


Chilla, lika fort upp som i!



Demsi var så snabb att mamma inte hann få någon bild på honom i vattnet,
men här far han upp på andra kanten i alla fall.


Det kommer fler bilder imorgon, det var så segt att ladda upp på mammas dator och jag har inte bilderna på min än.

Mishka - den talande hunden

Siberian Huskyn Mishka har lärt sig att prata. Riktigt häftigt!



Byte

Jag är hos mamma nu, och det är Demsi också. Det brukar ju alltid vara Kajsa som följer med mig till mamma och Demsi som stannar hos pappa. Men vi har bytt nu för jag har i läxa att lära Demsi ett trick, och det kan jag ju inte göra om jag är hos mamma och Demsi är hos pappa. Och inte kan jag vara hos pappa heller eftersom jag måste ta hand om Birk. Det är verkligen mycket mer jobb att ha Demsi än Kajsa har jag upptäckt under de senaste dagarna!


Ingen tid över

Jag har verkligen inte hunnit blogga denna veckan. Har cyklat till jobbet och slutat fyra så kommit hem vid halv fem, då har jag ätit och sen skyndat ut för att ge Birk mat innan jag har åkt till Brukshundklubben. Och så ska hundarna ha sina promenader med så när jag väl kommer hem på kvällen är jag för trött för att blogga. Men jag ska försöööka bättra mig..

Idag slutar jag skolan vid ett och är "ledig" från brukshundklubben så när jag kommer hem blir det en riktig långrunda med hundarna i det fina vädret.


Sitter i skolan så har inga bilder på mina
hundar, men jag hittade en söt schäfer
valp bland alla maskrosor.

What I've been doing

Jag hann inte blogga alls igår för det var ett sådant ståhej med fåren och lamning och på kvällen var det 161 års kalas. Det var i alla fall en tacka här på gården som fick två små lamm igår, Ronja och Birk. Tyvärr stötte hon bort Birk så han fick bli Högebos första flasklamm, och jag blev surrogatmamma.


Lille parveln!

Nu ska jag gå in till grannen o äta middag.

Som syster&bror

"Allting detsamma,
allting olikt."


Kajsa och våran gamla Drever Sniff. De var ett omaka par men de var
ändå som syster och bror.

Leonbergern Troja

Satt och bläddrade lite i min senaste Härliga Hund tidning Allt om valpar, då jag fick upp en lista på ovanliga hundnamn där bland annat Troja fanns med. I samma sekund bestämde jag mig för att Leonbergern jag ska ha ska vara en tik och heta Troja! Fördelen med att ha en tik när det handlar om så stora raser är ju att den blir lite mindre, men egentligen gillar jag pojkar, men då ska de vara kastrerade.



Är det bara jag som har gjort upp en lista på alla raser jag vill ha i mitt liv? Den är inte fulländad ännu, och jag vet inte vart den har hamnat, men om jag hittar den någon gång ska jag skriva upp den här på bloggen!

Wilma

Min kusins familj har en liten Bichon Frisé dam som heter Wilma. Idag är hon hos oss för de är på jobbet.


Wilma

Sömntutor


En liten Chillivipp i min säng, gulleplutt!


Och en baota Kaj i sin säng, hon fick inte plats här hos Chilla och mig.

Morgonpromenad med världens bästa


Det finns massor av sånna här härliga vägar här omkring.


Världens bästa syster!


Haha, varför sitter hon alltid sådär?


Och så finns det massa åkrar som man kan springa runt på såhär års.

Uuuuutsikt

Jag har helt klart bästa utsikten från mitt rum av alla i det här huset! Och i sommar kommer det gå får här utanför, tror jag.







Såhär såg det ut utanför mitt rum i morse när Chilla väckte mig vid sju, så då gick jag upp för att gå en runda med Kajsa.

Nya huset

Vi har som sagt flyttat med mamma, så nu bor vi ute på landet på en stor gård med en jätteträdgård där hundarna kan springa runt hur mycket de vill.


I det stora huset bor min kusin och hennes familj och i det lilla bor mamma, bror och jag.



Självklart bor jag fortfarande hos pappa också ibland!

Upphåll? Kind of

Jag har verkligen varit jättedålig på att uppdatera bloggen ett tag. Det beror på att vi har flyttat (på mammas håll), och så har jag haft jättemycket med hundarna ett tag nu. Men jag ska ta och dra igång den imorgon igen. För just nu sitter jag hemma hos lillkusinen och blablabla.

Ella och jag har i alla fall varit ute och gått med Kajsa och Chilla i skogen ikväll.

RSS 2.0